paranormaalplein

Als een persoon is overleden dan laten ze familie en de vriendenkring achter met verdriet en vragen. Waarom juist nu, we zijn gelukkig en opeens is het allemaal over.

Als een vader of moeder op jonge leeftijd komt te overlijden, terwijl er nog kleine kinderen zijn, is het verdriet heel intens en komt er heel veel kijken het leven weer op te pakken en verder te gaan.

Net als een (onverwacht)overlijden van je partner, vriend/vriendin of het verliezen van een kind.

 

En toch is de persoon die is overleden, degene die terug naar huis gaat, alleen dat huis staat in een andere dimensie.

Na een aantal weken kunnen onze dierbare overledenen contact maken met ons leven. Dat moeten ze leren, dat gaat niet vanzelf.

Ook het communiceren met degene die ze achter gelaten hebben is niet makkelijk. Want die persoon aan wie ze iets willen laten weten hoort ze niet, begrijpt de signalen vaak niet. Ze denken misschien wel dat ze iets horen of een aanwezigheid voelen, maar durven er niet over te praten.

 

Overledenen laten zich zelf vaak zien in je dromen, om je te laten weten dat ze nog bij je zijn. Heel veel overledenen laten een boodschap achter in een droom. Vaak zijn degene die de droom ervaren er van overtuigd dat er iets is gebeurd in de droom maar kunnen niet verklaren wat. Ze hebben dan wel de overleden persoon gezien maar worden er of verdrietig van of begrijpen de boodschap niet.

Maar de overledenen willen zo graag communiceren, dat ze alles proberen om ons te laten weten hoe het met ze gaat, dat ze op de hoogte zijn van wat je doet en wat je meemaakt.

 

Als een dierbare is overleden is er een tijd voor verdriet, want het gemis van de dierbare is zwaar.

Als deze periode te lang duurt, dat diegene die is achtergebleven blijft hangen in verdriet, zijn leven niet weer oppakt, dan is dat voor de overledenen aan de andere kant moeilijk.

Hij of zij kan er niets aan doen, niets aan veranderen en wil niets liever dan dat jij en de anderen verder gaan met leven. Zo kan je zelfs een overledene belemmeren te doen wat hij of zij wil doen.

Ze willen ons niet achterlaten met verdriet en ellende. Zij kunnen er niets aan doen dat ze zijn doodgedaan. Ze houden genoeg van ons om ons een nieuw leven te gunnen.

                                                                                                               lees verder >>